pret-expertiza-tehnica

Pret expertiza tehnica. Lista completa.

Iata mai jos care sunt preturile pentru intocmirea unei expertize tehnice:

– pret expertiza tehnica modificari interioare apartamente, pentru bancă: 1.500 de lei;

– pret expertiza tehnica alipire la calcan a unei case: 3.000 de lei;

– pret expertiza tehnica consolidare, extindere, etajare, mansardare case: 3.000 de lei, dacă nu este necesară evaluarea seismică;

– preţ expertiză evaluare seismică: începând de la 3.000 de lei.

– pret expertiza tehnica intrare in legalitate case: 3.000 de lei.

În cazul în care nu există carte tehnică la expertizele de evaluare seismică sunt necesare încercări suplimentare, deci vor fi costuri suplimentare.

Doresti o expertiza tehnica pentru o constructie? Suna chiar acum la numarul de telefon 0764 20 55 01 sau la 0764 70 15 00.

Preţurile de mai sus cuprind toate taxele(preţuri finale).

Pentru orice alt tip de expertiza tehnica se va cere o oferta punctuala. Daca imobilul in discutie este o cladire cu alta destinatie decat cea de locuinta individuala atunci pretul expertizei tehnice se va da nominal pe lucrare in functie de complexitate.

Ești în căutarea de informații despre proiectarea construcțiilor? Atunci intră chiar aici: www.proiectare-constructii.ro 

Pretul unei expertize tehnice depinde de informatiile care pot fi puse la dispozitie si de complexitatea acestora. Intocmirea unei expertize tehnice implica, dincolo de analiza vizuala, calitativa, si o analiza matematica a constructiei. Starea unei cladiri se determina in functie de cele doua componente descrise mai sus. O expertiza tehnica cuprinde informatii cu privire la beneficiar, adresa si alte date de identificare, anul in care imobilul a fost construit, tipul de sistem constructiv, starea fizica a imobilului construit si efectele seismelor prin care acesta a trecut sau alte degradari din exploatarea normala, calculul structural si gradul de asigurare al constructiei fata de sistemul actual de proiectare.